Eclair 

Heerlijk fris tussendoortje…

Expomat ’s eclairs zijn zachte lange gebakjes, die gevuld worden met heerlijke pudding of ander lekkers en bovenop een laagje chocolade of glazuur krijgen.

De éclair stamt waarschijnlijk uit de negentiende eeuw waar het in Frankrijk ontwikkeld werd als dessertgebak en in dezelfde periode ook in het Verenigd Koninkrijk opgang maakte.

Expomat’s éclair is een natuurproduct dat gebakken en diepgevroren wordt en door de klant kan opgevuld worden met bvb pudding, en afgewerkt met bovenaan een laagje chocolade of een andere garnituur. 

Expomat biedt echter ook afgewerkte éclairs aan, diepgevroren, reeds gevuld met de lekkerste pudding en bovenaan heerlijke chocolade. Expomat’s afgewerkte éclair wordt zeer geprezen voor zijn smaak en blijft gedurende lange tijd lekker vers en smakelijk indien koel bewaard. 

Expomat’s éclair is een traditionele en veelgeprezen lekkernij van de beste kwaliteit zonder toevoeging van bewaarmiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen, een echt natuurproduct dus… 

Natuurproduct... heerlijk gezond...

Expomat produceert al haar producten met de hoogste aandacht voor mens en milieu. We gebruiken steeds milieuvriendelijke grondstofverpakkingen en reinigingsmiddelen en produceren met 100% groene energie. Bovenal onze producten zijn echte gezonde lekkernijen van de natuur: geen bewaarmiddelen, kleur- of smaak-additieven! In onze producten voegen wij geen E’s toe.

Expomat Eclairs, heerlijk bij de koffie of thee, als dessert, vieruurtje of gewoon tussendoor …